INGREDIENSER:
2 port.
- 1 frp Zeta Pinsa
- 3 msk Zeta Mascarpone
- 3 msk Zeta Crème av svamp med tryffel
- 3 st skogschampinjoner
- färsk salvia
- 1 frp Zeta Mozzarella Di Bufala Campana
Zeta Extra jungfruolivolja Classico
salt
nymalen svartpeppar
- GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 250 grader (230 grader för tillagning i tråg). Lyft pinsan ur papperstråget och lägg på plåt. Har du en pizzasten, värm ugnen till 275–300 grader. - Blanda mascarpone och tryffelkräm och bred över pinsan, lämna gärna en kant runt om.
- Skiva svamp och lägg den tillsammans med salvia över pinsan.
- Ringla över olivolja och grädda i cirka 5 – 7 minuter tills pinsan fått färg.
- Bryt över mozzarella, salt och peppar och servera.