Inred åt husdjuren

När det kommer till att syssla med sitt boende och få det att bli snyggt, hemtrevligt och praktiskt att leva i så gäller det att man inte glömmer bort sina husdjur. Hundar brukar till exempel gilla en riktigt skön plats i TV-soffan och katter är besatta av trånga utrymmen att mysa i. Oavsett vad, så är de som allra gladast när deras människor är hemma. Medan du sitter och surfar på nätet, håller hunden eller katten dig gärna sällskap och om det vore upp till våra husdjur så skulle vi aldrig någonsin gå hemifrån. Faktum är att de flesta katter till och med resolut sätter sig på tangentbordet och stirrar på dig medan du förbereder dig inför högskoleprovet 2018 tills du ger dem den uppmärksamhet som de tycker att de förtjänar!

Möbler för husdjur

Det finns många saker man kan göra för att få sitt hem extra kul och mysigt för husdjuren och vissa möbeltillverkare har idag specifika möbler för djur Det kan handla om allt från små eller stora trendiga soffor till hundar av alla storlekar, till kattgrottor och hus som är utformade som svampar eller små korvstånd; allt för att passa i den allmänna inredningen i hemmet och för att underhålla dem som ser dem. Den stora, svenska möbeljätten IKEA har till och med släppt en hel

kollektion för djur som man kallar för Lurvig, och här hittar man allt från klösbrädor och sängar till sofföverdrag och koppel. Denna kollektion kommer snart att lanseras över hela världen och snart kommer japanska katter och portugisiska hundar komma att få ta del av dessa innovativa och fina möbler.

Pyssel för djuren

Om man inte vill köpa regelrätta möbler åt sina små älsklingar så finns det en hel del man kan göra på egen hand. Är man till exempel någorlunda duktig på att virka kan man enkelt virka en korg i lite grövre garn som man kallar för t-shirtgarn. Man kan också göra roliga gömmor och lådor av gamla kartonger. Sådana finns det överallt och om man håller på att dekorera sitt hem är sannolikheten stor att man har tillgång till ett större antal kartonger i varierande storlek. Använd fantasin och skär ut hål och små dörrar runtom dem som katterna kan springa ut och in genom. Lägg en gammal kudde eller filt i den så kommer hunden snart ligga och snarka här och göm små godbitar i mindre lådor som husdjuren själva får leta rätt på. Det kostar absolut ingenting och kommer att göra de små liven både lyckliga och mentalt stimulerade. Djur behöver en hel del underhållning och om man inte har så mycket tid att leka med dem är dessa bra förslag för att de inte skall ha tråkigt.

corporate-x