Gör hemmet redo för 2019

Nytt år, nya möjligheter och nya inredningstrender för ditt hem. Äntligen säger vi bara, äntligen är det nya året här och allt vad innebär inredningsmässigt. För dig som önskar beställa möbler på nätet rekommenderar vi att använda den pålitliga frakttjänsten som du hittar här, frakt, enkelt och lätt. Tjänsten går att använda för frakt i princip i hela världen.

Detta gäller för ett trendigt hem 2019

Året som kommer bjuder på både gamla som nya färger, former och material. Med gamla menar vi alltså inte de från förra årtiondet utan de från förra året, dvs 2018.

Sammet håller i sig och breder ut sig

Den trendiga sammeten som vi sett både på plagg och på kuddar håller i sig även 2019 och nu kanske till och med ännu mer trendig. Nu ser vi nämligen inte bara sammeten på detaljerna i hemmet utan nu får den ta ännu mer plats. Nu vill vi se soffor, fåtöljer och sittpuffar i sammet, gärna i härliga färger och former. Sittpuffarna som hittills varit runda ses under 2019 även i mer kantiga former.

Begagnat är det nya

Självklart så är det som är udda och unikt trendigt även nästa år. Att köpa begagnat är ett sätt att hitta just dessa prylar på, läs mer på aftonbladet om vilka prylar som folk brukar sälja. Begagnat från loppis eller från blocket spelar ingen roll. Vill du vara som mest trendig är huvudsaken att prylarna du har hemma inte är helt nya. För den som gillar att pyssla sägs det ju också att gamla prylar kan bli som helt nya med hjälp av några knep. Och när man tänker på saken så är det ju faktiskt väldigt kul att ha någon pryl som man inte ser i var och vartannat hem. Låt fantasin flöda och hitta dina unika begagnade ting.

Tavlorna på väggarna får konkurrens från ingen mindre än självaste spegeln

Tavlor högt och lågt i olika kombinationer har setts pryda våra väggar de senaste åren. Inför år 2019 får man dock göra plats för den nya kompisen på väggen, nämligen spegeln. I spegelväg är det mest trendiga just nu att hänga upp en rund spegel exempelvis ovanför soffan, byrån eller i hallen. Den runda spegeln har börjat synas allt mer i alla inredningsmagasin och hem- och inredningsbutiker. Helst ska spegeln också ha en fin ram som matchar övriga inredningen i hemmet.

Mattan i rummets centrum

Senaste åren har mattorna fått vara en del av rummet som smält in bra bland övrig inredning. Nästa år blir det dock andra bullar. År 2019 ska nämligen mattan vara det som ögonen dras till i ett rum. Mattorna får nämligen gärna vara utstickande och i knalliga färger och mönster. I alla fall om vi lyssnar på några av experterna.

corporate-x