Förnya inomhus genom att apa efter inredningsbloggare

Att förnya inomhus är en mycket rolig grej och en liten förändring kan vara ett stort lyft för hela hemmet. Ofta har man många idéer kring hur man ska ändra och förnya i hemmet, men ibland kan fantasin eka tom. Det är då det är dags att kolla in heta inredningsbloggar och se hur de har gjort. Inredningsbloggarna behöver ju mer eller mindre alltid se till att något i deras hem förnyas för att kunna hålla kvar sina följare. Här nedan listar vi några inredningsbloggar som kan ge dig massor av inspiration, när din egen fantasi tagit en paus.

Metro kan det där med trender i hemmet

Här gäller det att se upp, har man väl surfat in och hamnat på Metros blogg som handlar om inredning och mode kan man bli sittande länge. Här finns det nämligen massor av inlägg, allt från vad som är senaste trenderna till hur man målar om benen på sitt köksbord. Man kan bläddra bland inlägg i arkiv eller se dem i kronologisk ordning. Bloggen är bred och riktar sig till alla, oavsett vilken typ av boende man har, stort eller litet. Här kan man läsa och hitta inspiration för allt.

Trendenser – läs, bläddra och fyll på fantasin

Den som driver denna blogg är Frida Ramstedt, tjejen som verkligen har ett öga för detaljer, färger och former. Bloggen är full av intressanta texter, värdefulla länkar, rabattkoder och självklart massor av bilder på hemmet där Frida och hennes nära håller till. Bloggen uppdateras ofta och att besöka den regelbundet blir mer en trend än en sporadisk vana. In och läs och hitta inspiration till hur du ska styla där hemma hos dig! Kom ihåg att också följa Trendenser på Instagram för att verkligen kunna gotta ner dig i bildflödet där.

Låt ekonomin styra hur du inreder hemma

När man är inne på de stora inredningsbloggarnas sidor är det lätt att drunkna i deras drömmiga hem, möbler och dekorationer. Ofta finns det också länkar till samtliga prylar som gör det otroligt lätt att snabbt klicka sig vidare och fylla varukorgen online med allt man vill ha. Här bör man dock vara förnuftig. Många gånger finns det billigare varianter av alltför dyra produkter som kan se minst lika fina ut när de väl kommer på plats. Att ta lån för att köpa inredning är väl kanske inte att rekommendera. Lån för själva hemmet i sig och de eventuellt billigaste billånen är mer acceptabla än att ta lån för själva insidan av hemmet. Så när du hittar något i alla dessa bloggar som du vill ha, ge dig själv då en utmaning och försök att hitta en snygg kopia istället.

corporate-x